Ud af Røret – København

Ud af røret er en serie af audio-gåture hvor man kan følge kloakkens skjulte stier, ovenpå jorden, imens man lytter til inteviews og ideer fra forskellige eksperter som på en eller anden måde har fingrene i lortet eller lort i hovedet, i form af en helt særlig viden om toiletter, kloakering og det værdifulde materiale vi hælder i det.

Her kan du finde audiomateriale og kort, til en gåtur langs kloakkens skjulte stier, i København.

På denne gåtur kan blandt andet høre Hanne Lindegaard fortælle om sin forskning i anlægningen af det Københavnske kloaksystem; Lytte til Anton Ryslinge fra Arkitekter Uden Grænser fortælle om social forandring igennem toilettet med Biocenter Kinawatake, i Uganda – samt Prof Jaewon Cho fra Ulsan Tekniske Universiet i Sydkorea. Han har udviklet et forlag til et kombinere toiletsystem og økonomi, der betyder at man kan få en form for betaling for at gå på toilettet.

Følg lortetriller-billerne på kortet, og mine anvisninger i tekst og lyd, og så burde du til sidst ende foran Kløvermarkens Pumpestation – hvor alt Københavnernes pis og lort modtages ad hovedindgangen.

GOD TUR!

Ud af røret København – i 10 kapitler:


Ud af Røret er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

Share