Ud af Røret – København

Ud af røret er en serie af audio-gåture hvor man kan følge kloakkens skjulte stier, ovenpå jorden, imens man lytter til inteviews og ideer fra forskellige eksperter som på en eller anden måde har fingrene i lortet eller lort i hovedet, i form af en helt særlig viden om toiletter, kloakering og det værdifulde materiale vi hælder i det. Her kan du finde audiomateriale og kort, til en gåtur langs kloakkens skjulte stier, i København.

Her kan du blandt andet høre Hanne Lindegaard fortælle om sin forskning i anlægningen af det Københavnske kloaksystem; Lytte til Anton Ryslinge fra Arkitekter Uden Grænser fortælle om social forandring igennem toilettet med Biocenter Kinawatake, i Uganda – samt Prof Jaewon Cho fra Ulsan Tekniske Universiet i Sydkorea. Han har udviklet et forlag til et kombinere toiletsystem og økonomi, der betyder at man kan få en form for betaling for at gå på toilettet.

Følg lortetriller-billerne på kortet, og mine anvisninger i tekst og lyd, og så burde du til sidst ende foran Kløvermarkens Pumpestation – hvor alt Københavnernes pis og lort modtages ad hovedindgangen.

GOD TUR!

Ud af røret København – i 10 kapitler:


Kommer i foråret 2024: I foråret 2024, kan du også kommer på kloakvandringer i Næstved og Århus. Her vil du blandt andet kunne høre interviews og indsigter fra nogle af dem der bygger og udvikler kloakken i NK-Spildevand og Århus Vand. Herudover vil du også snart kunne gå en version af denne Københavnske Kloakvandring hvor jeg selv guider dig på vej. Følg med her for opdateringer eller send en mail til ullahvejsel.at.gmail.com for at komme på maillisten

Share