En quiz med røven i Ringsted

En quiz med røven i Ringsted
En quiz, hvor jeg, som udefrakommende, overmodigt røvhul udfordrede lokale på viden om Ringsted, en by som jeg aldrig før havde sat min røv i.
///
An asshole comes to Ringsted
– A quiz where I challenged hubris and locals to a quiz about their own town. A town which I had only read about while sitting on my ass in Copenhagen…

Ringsted Galleriet/ Juni 2016

MERE/MORE INFO:
//scroll down for english//

En quiz med røven i Ringsted
Ringsted Galleriet/ Juni 2016
En quiz, hvor jeg, som udefrakommende, overmodigt røvhul udfordrede lokale på viden om Ringsted, en by som jeg aldrig før havde sat min røv i.

 Røven synes netop at gøre en eller anden forskel, i forhold til hvor alvorligt ens viden bliver taget. En skrivebordsviden om et sted, som er opnået ved bare at sidde på røven, synes f.eks. ikke at kunne regnes for noget i forhold til den viden der er opnået ved at sætte sin røv på spil på dette sted…

Det synes altså simpelthen, at der findes en eller anden uofficiel røv-økonomi hvor man skal kunne lægge en form for kropslig indsats for at blive taget alvorligt. I den sammenhæng, og i forhold til hvordan jeg ved det jeg ved om Ringsted, så er jeg vel nok bare en omrejsende gøgler uden alvor på kontoen, men den 30.03 2016, satte jeg dog røven på spil for denne udefrakommendes skrivebordsviden – i et forsøg på at generere en eller anden form for alvorlighed omkring den udefrakommendes perspektiv. Et perspektiv der måske netop er vigtigt, i en folkevandringstid som den vi lever i.

Det gjorde jeg i en quiz imod en mangeårig Ringstedboer, Jonas Kjeldgaard Sørensen der havde indvilliget i at stille op til dette forsøg med alvor.
///
An asshole comes to Ringsted believing that she can beat the locals in a quiz about their own area
Ringsted Galleriet, Ringsted municipality, June 2016

In this quiz I put my ass on the line and let it challenge locals, to a quiz about their particular locality. A locality which I have only read about while sitting on my ass, in a comfortable chair in the comfortable city Copenhagen .

The quiz takes it point of departure in this particular locality, but as we quiz our way through this place, our thought may wander away from our own asses and touch upon how this place, this quiz, and this position of all our asses can relate to bigger pictures of place, belonging, migration, bodily investment, agency, seriousness, knowledge and a lot of other related topics.

Share